Skip to main content

Δείτε μέσα…

Γεια σας, είμαι ο Χάρης Ζαμπετούλας.
Από τον Δεκέμβριο του 2015 είμαι Google Street View TRUSTED Photographer.
Έχω εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Google για την παροχή υπηρεσιών Google Business Views.

TrustedProBadge_English_p Google Street View "See inside" (360º Photos)
To Google Business Views & Virtual Tours είναι μια συναρπαστική νέα πρωτοβουλία του μάρκετινγκ της Google σε απευθείας σύνδεση και με την ίδια τεχνολογία με το Google StreetView. Επιτρέπει στους πελάτες που θα σας βρουν στο Google, να δουν ένα πλήρως διαδραστικό, 360 ° virtual «walk-through» της επιχείρησής σας – ακριβώς σαν να είναι εκεί!

Η επιχείρησή σας θα ξεχωρίζει οπτικά με την ενίσχυση των αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google, Google Maps, Google Earth, Google Places και τις σελίδες «Google+». (Περισσότερα στις “Συχνές Ερωτήσεις” #1)

Η  Εικονική περιήγηση σας (Virtual Tour) μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, στο Blog και το Facebook με συνδέσμους (links) με εύκολη αποστολή μέσω Twitter κ.λπ.

Virtual Tour Examples
Δεν έχει σημασία αν έχετε ένα κατάστημα λιανικής, ξενοδοχείο, Villa, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπαρ, εστιατόριο, γυμναστήριο, ανθοπωλείο, αν πουλάτε αυτοκίνητα, έχετε συναυλιακό χώρο, γκαλερί τέχνης, μουσείο, γραφείο ή εταιρεία κατασκευής. Οποιαδήποτε επιχείρηση που υποδέχεται τους πελάτες μέσα στο χώρο της μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το ελκυστικό εργαλείο μάρκετινγκ.

Επιχειρήσεις της περιοχής μας, που μας εμπιστεύτηκαν και που επωφελούνται ήδη από αυτό το ελκυστικό εργαλείο μάρκετινγκ.

Πως δουλεύει
Εκπληκτικές φωτογραφίες  360 ° της επιχείρησής σας σε τρία απλά βήματα

 • Εγγραφή στο Google Places – My Business.  Η επιχείρησή σας είναι πιθανό να είναι ήδη στο Google Places – αν όχι, η εγγραφή είναι δωρεάν και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Αυτό αν θέλετε μπορούμε να το κάνουμε μαζί μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Κάντε φωτογράφηση
  Ελάτε σε επαφή μαζί μου και θα μπορέσω να απαντήσω σε περαιτέρω ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και, στη συνέχεια, μπορούμε να κανονίσουμε μια βολική ώρα για να επισκεφτώ την επιχείρησή σας και να την φωτογραφίσω.
 • Μετά την φωτογράφηση αναλαμβάνω τα υπόλοιπα. Μέσα σε λίγες μέρες  η εικονική περιήγηση (virtual tour) 360 ° θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα προϊόντα της Google και στους δυνητικούς-υποψηφίους πελάτες σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Θα βοηθήσει αυτό στα αποτελέσματα της αναζήτησης του Google;

Ναί, η online επιχείρησή σας θα ενισχυθεί

Στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google οι φωτογραφίες σας θα εμφανίζονται με την ένδειξη  «See Inside» (Δείτε μέσα) και θα εμφανίζονται σε όλα τα προϊόντα-υπηρεσίες της Google, το Google Maps, το Google Earth και στο Google+.

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα φαίνονται πιο φιλόξενα, πολύχρωμα και ενημερωτικά, επιτρέποντας στους πελάτες σας να συνδεθούν πραγματικά και να εξερευνήσουν την επιχείρησή σας μέσω του διαδραστικής εμπειρίας «walk-through», ακριβώς σαν να είναι εκεί!

Αποτέλεσμα αναζήτησης για το  Public Ρόδου με το “See inside” δεξιά (“Δείτε μέσα” για τους Ελληνικούς browsers)

public-rodou Google Street View "See inside" (360º Photos)

Γιατί να σας επιλέξω να φωτογραφίσετε για το Google Street view;

Είμαι επαγγελματίας και πλήρως διαπιστευμένος φωτογράφος της Google.
TrustedProBadge_English_p Google Street View "See inside" (360º Photos)
Έχω τη δυνατότητα/ικανότητα να φωτογραφήσω μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, επιτρέποντας τες να προβληθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πώς αυτό θα προσελκύσει νέους πελάτες και θα βοηθήσει την επιχείρησή μου σε γενικές γραμμές;

Παραδείγματα όπου η Google Business Views μπορεί να βοηθήσει τους μελλοντικούς πελάτες είναι:

 • Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δει και να περιηγηθεί κάποιος στα δωμάτια, τους δημόσιους χώρους και τις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου.
 • Εάν μία νύφη ψάχνει για μια μεγάλη αίθουσα για την γαμήλια δεξίωση του γάμου της θα είναι σε θέση να κοιτάξει μέσα σε ένα ξενοδοχείο / χώρο το μέγεθος, τις εγκαταστάσεις και την διακόσμηση.
 • Ένας κύριος μπορεί να θέλει να κλείσει ένα ρομαντικό δείπνο, θα μπορεί να ρίξει μια ματιά στο χώρο σας ή και ακόμη να επιλέξει ένα συγκεκριμένο τραπέζι για να δειπνήσουν.
 • Κάνατε πρόσφατα ανακαίνιση, προσελκύσετε νέους πελάτες δείχνοντάς με το μοναδικό τρόπο που προσφέρει το 360 walk-trough
 • Πιθανό μέλος γυμναστηρίου μπορεί να θέλει να δει τον εξοπλισμό, τους προπονητικούς χώρους τα αποδυτήρια κλπ
 • Δείξτε τον χώρο σας που προορίζετε για παιδικά πάρτι, πάρτι γενεθλίων και άλλες εκδηλώσεις.

Τα πλεονεκτήματα είναι κυριολεκτικά ατελείωτα.

Πόσο θα διαρκέσει η φωτογράφηση;

Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης θα χρειαστούν από 20 λεπτά έως και 2 ώρες για να ολοκληρωθεί η φωτογράφηση.

Πρέπει να είναι κλειστή η επιχείρησή μου κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο.
Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι βασικά ένα τρίποδο και μια φωτογραφική μηχανή, ως εκ τούτου, η φωτογράφηση γίνεται διακριτικά και εξασφαλίζεται έτσι την συνεχή λειτουργία της επιχείρησης σας με λίγη (σε πάρα πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις) ή συνήθως καθόλου διακοπή λειτουργίας της. Για προστασία των προσωπικών δεδομένων το λογισμικό της Google θολώνει τα πρόσωπα που μπορεί να εμφανίζονται σε φωτογραφίες, έτσι τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Είναι καλύτερο να φωτογραφηθεί η επιχείρησή μου σε περιόδους αιχμής, ή μη αιχμής;

Για να βιώσουν καλύτερα την εικονική περιήγηση οι online επισκέπτες και για να δουν το πραγματικό μέγεθος και τη διάταξη της επιχείρησής σας, να μην υπάρχουν εμπόδια (άνθρωποι).

Η φωτογράφηση γίνετε με τις προδιαγραφές και τα terms του Street View (π.χ. κάθε 3-5 μέτρα μία Sphere φωτογραφία 360×180 μοίρες, πρόσωπα και πινακίδες αυτοκινήτων θαμπώνονται κλπ.)

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την virtual tour 360 στη δική μου ιστοσελίδα ή είναι απλά διαθέσιμο μέσω του Google Maps;

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα
Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα απλό κωδικό ενσωμάτωσης και να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας την εικονική περιήγηση απευθείας στην ιστοσελίδα ή blog σας, συν του ότι μπορεί να αναρτηθεί στο Facebook, Twitter, LinkedIn, κλπ

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να είναι στο διαδίκτυο οι πανοραμικές φωτογραφίες μου;

Κατά μέσο όρο 3 εργάσιμες ημέρες

Από την ημέρα της φωτογράφησής σας , παίρνει κατά μέσο όρο 3 εργάσιμες ημέρες για την εικονική περιήγηση, οι εικόνες θα προετοιμαστούν, θα φορτωθούν, τότε ελέγχεται η ποιότητα και δημοσιεύονται από την Google.

Ακούγεται ενδιαφέρον - πόσο κοστίζει;

Οι τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ για μικρές επιχειρήσεις (Για 5 πανοραμικές φωτογραφίες). Για μεγαλύτερες και για πολύ μεγάλες επιχειρήσεις πολλών επιπέδων, (π.χ. πολύ μεγάλα ξενοδοχεία), οι τιμές ορίζονται κατόπιν συμφωνίας σε μια βάση ανά-δουλειά.

Υπάρχουν άλλα έξοδα μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών?

Μετά την δημοσίευση στα προϊόντα-υπηρεσίες της Google δεν υπάρχει κανένα κόστος για να παραμείνουν εκεί.